КИМ ПЛАСТ ООД

emgel_victoryФирма КИМ ПЛАСТ ООД е българска частна компания, създадена през 1996 година в град Велико Търново, специализирана в производството на пластмасови изделия. Фирмата разполага с 1000 кв. м. производствена площ, високо квалифициран персонал и съвременно оборудване. Екипът на компанията предоставя техническо съдействие за подготовка и изработване на индивидуални проекти. Днес ние предлагаме на нашите клиенти цялостни решения – от избора на подходяща форма и здравина на детайла, дизайн и изработване на матрицата, до производството на крайния продукт.

Още от създаването на фирмата се ръководим от предизвикателството да бъдем все по-добри в удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти. Прецизните машини за шприцване на изделия от пластмаса ENGEL и ARBURG ни позволяват да регулираме оптималните параметри за постигане на най-високо качество на продуктите. Фирмата е внедрила и сертифицирала своя производствен процес и мениджмънт на управление на качеството по международния стандарт ISO 9001-2008. Разполагаме с тясно специализирано производство на пластмасови капачки с клапан за галони за вода с вместимост 19 литра. Капачката е сертифицирана и отговаря на всички изисквания на Европейския съюз за изделие, годно за допир с хранителни продукти.

 КИМ ПЛАСТ ООД ви дава качество, ефективност, гъвкавост, прецизност и удовлетвореност на разумна цена.

Екипът от млади, амбициозни и висококвалифицирани специалисти допринася за бързото развитие на фирмата и пълното удовлетворяване на постоянно нарастващите нужди и изисквания на клиентите.
Една от целите е оптимизиране на управление и производство за развитие на технологичния процес и постоянно разширяване на продуктовата номенклатура.
Постоянни нововъведения, качество на продукта, бърза реакция и гъвкавата ценова политика са ценностите, които фирмата преследва от самото си създаване и се стреми да запази в бъдеще.